Mandag:
Dagen før stod den på honning marineret skinke, så resterne blev her tryllet om til de lækreste sandwiches
Tirsdag:
Jeg hev en rest stroganoff op af fryseren og serverede den sammen med brune ris
Onsdag:
Spareribs med polentafritter og coleslaw
Torsdag:
Kylling i karrysovs med brune ris og stegte grøntsager
Fredag:
Fukdkorns spaghetti med kødboller
Lørdag:
Resterne fra gårsdagen aftensmad endte sine dage som et gratineret pastafad med kødboller
Søndag:
BLT
Jeg hev en rest stroganoff op af fryseren og serverede den sammen med brune ris
Onsdag:
Spareribs med polentafritter og coleslaw
Torsdag:
Kylling i karrysovs med brune ris og stegte grøntsager
Fredag:
Fukdkorns spaghetti med kødboller
Lørdag:
Resterne fra gårsdagen aftensmad endte sine dage som et gratineret pastafad med kødboller
Søndag:
BLT
0 kommentarer:
Send en kommentar